EEN OASE VAN ELEGANTIE EN COMFORT, FINESTRAT, ALICANTE

EEN OASE VAN ELEGANTIE EN COMFORT, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 68500

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4,5 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

322,60 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.270.000

Beschrijving

SEVERIANO HILL LUXURY VILLAS
Deze weelderige villa strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt vier ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer. De gastvrijheid wordt benadrukt door een extra gastentoilet. Met state-of-the-art domotica, airconditioning met Air Zone, en vloerverwarming, wordt comfort tot in de kleinste details gewaarborgd. Geniet van adembenemende panorama’s vanuit elke hoek van het huis, en ontspan in stijl bij de verleidelijke 10 x 3 infinity pool met verlichting.
Dit prachtige landgoed, omvattende minimum 566 m2, omarmt een lifestyle van luxe en functionaliteit. Een royale garage en wasruimte voegen praktisch gemak toe, terwijl de warmtepomp het zwembad een duurzaam tintje geeft. De weelderig aangelegde tuin met bomen, planten en sfeervolle verlichting creëert een idyllische ambiance. Binnen worden hoogwaardige apparaten gecombineerd met moderne elegantie, terwijl een lift het leven op beide verdiepingen moeiteloos maakt.
Finestrat, gelegen in de provincie Alicante, biedt een betoverend decor voor vastgoedverkoop. Met zijn schilderachtige charme en strategische ligging tussen bergen en zee, belooft Finestrat een idyllisch toevluchtsoord. Deze regio omarmt de perfecte balans tussen rustige luxe en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor wie op zoek is naar een woning die zowel stijlvol als goed gelegen is. Ontdek de magie van wonen in Finestrat, waar de mediterrane levensstijl tot bloei komt.