DUURZAME MODERNE WONING, SANTIAGO DE LA RIBERA, MURCIA

Costa Càlida

452.900

REAL 67789

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Huis

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

97,59 m²

Parkeerplaats

1

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Omgeving

Afstand tot luchthaven

Omschrijving

Prachtig moderne villa met ruime & moderne indeling, vervaardigd uit de meest verfijnde materialen en gekend voor z'n energiezuinige afwerking  om het hele jaar door te genieten van het heerlijke mediterrane klimaat. Dit kleinschalige project biedt moderne halfvrijstaande villa's met percelen vanaf 300 m2, bestaande uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over een verdieping, met grote veranda's, tuin en privézwembad.

Het hoofdgedeelte heeft een open daggedeelte, bestaande uit een woon-eetkamer en keuken met grote ramen die toegang geven tot de buitenruimte. De slaapkamers bevinden zich gegroepeerd achteraan in de woning, zodat ze meer genieten van het rustigere gedeelte van de woning, de hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer en directe toegang tot de tuin.

Omgeving

De ontwikkeling is gelegen in Santiago de la Ribera, op slecht 800 meter ver van het strand, omgeven door diensten, parken, sportfaciliteiten en verschillende golfbanen zoals Villamartin, Las Samblas, Campoamor, … . Het centrum van het dorp ligt op enkele minuten wandelen. Wil je toch iets verder weg dan neem je de auto richting San Janvier op slechts 5 minuten, Murcia en Cartagena vragen een reistijd van 30 minuten. Kortom in deze omgeving is er voor ieder wat wils ten allen tijde.

Afstand tot luchthaven

Gelegen op slechts 30 minuten van La Zenia Boulevard, de stad Cartagena en de internationale luchthaven van Murcia.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen