Duplexwoning, zicht op bergen en skyline, binnen en buitenzwembad, fitness, paddel, kust Finestrat

Duplexwoning, zicht op bergen en skyline, binnen en buitenzwembad, fitness, paddel, kust Finestrat

Pand ref: REAL 2292

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

141,5 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 245.000

Beschrijving

Geniet van de hoogste kwaliteit van leven in Spanje en neem daarbovenop het voordeel van een goede investering!

Dit project heeft het allemaal! Gelegen tussen de zee en de bergen, op slechts 2 km van de beste stranden, zoals Cala Finestrat en Poniente Beach en omgeven door alle mogelijke services die u maar wensen kan. Op 35 km van de internationale vlieghaven van Alicante, bovendien op 500 m van een tramhalte die u naar Alicante stad brengt of tot in Denia. De omgeving is weelderig en luxueus te midden van 4 golfterreinen in een straal van 2 km. Geniet van het mediterrane leven hier, op wandelafstand van het beste en meest exclusieve 5*hotel en een zeer bekend restaurant.

Het project kan rekenen op zeer moderne, mooi afgewerkte woningen met spectaculair zeezicht, zonsopgang en een panoramisch zicht over de skyline van Benidorm. Hedendaags design en architectuur gecombineerd in dit luxueuze residentiële complex met hoogwaardige kwaliteiten in bouwmaterialen.

De gesloten residentie telt zowel villa’s als appartementen, allemaal in dezelfde moderne, strakke stijl en geen van elk moet boeten voor het geweldige uitzicht! Het gevoel dat je daar krijgt, is van een superieure onbeschrijfelijke kwaliteit, want in de naaste omgeving ziet u enkel de luxe en weelde van deze omgeving in alle opzichten!

Daarbovenop kan u rustig wandelen naar het shoppingcentrum en weldra op 2 min rijden gaat het beste en grootste shoppingcentrum van de Costa Blanca daar open.

Dit is de meest exclusieve locatie van het moment en een paradijs voor wandelaars, fietsers, golfliefhebbers en voor allen die houden van de natuur! Een tal van activiteiten voor kinderen op slechts 1 km, zoals Terramitica, Natura Park en Sea life.

De gemeenschap kan rekenen op prachtige aangelegde tuinen, met een spectaculair zwembad voor volwassenen, en 1tje voor kinderen. Er is een verwarmd binnenzwembad, fitness, paddel tennisbanen, recreatieruimte voor kinderen en een restaurant dat een heel jaar rond open zal zijn.

Aan de inkom van deze gesloten residentie, zal na oprichting gemeenschap, hier een bewaker voorzien worden voor de veiligheid van elke inwoner.

Het beneden verdiep is een duplexwoning, dat bestaat uit 2 tuinen, grote terrassen aan voor – en achterzijde, directe toegang tot de gemeenschap. Deze woning telt een boven verdiep met 2 slaapkamers en 2 badkamers grenzend aan de terrassen en een trap naar een multifunctionele beneden verdiep van 50m2, met nog een grote kamer van 25m2 en badkamer, alsook een aparte berging. Allemaal grenzend aan de tuin en terras, met een schuifraam van muur tot muur

De penthouses hebben 2 terrassen aan het woongedeelte, zowel voor als achter en daarbovenop nog een prachtig solarium van 78m2. Elke woning heeft bovendien een parking inbegrepen in de prijs.

Dit moet je gezien hebben!