DUPLEXWONING BINNEN KLEINSCHALIG PROJECT, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

DUPLEXWONING BINNEN KLEINSCHALIG PROJECT, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 70113

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

115,07 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 279.900

Beschrijving

Bahia Homes in Pilar de la Horadada biedt een intiem project van 14 privéwoningen, waar comfortabel wonen samengaat met prachtig ontworpen gemeenschappelijke tuinen, een zwembad en een fitnessruimte.

Deze woningen zijn ontworpen met een open woonkamer die leidt naar de tuin of het terras, een moderne keuken, een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en toegang tot de achterpatio, en een volledig afgewerkte badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een eigen terras, evenals een extra slaapkamer met inbouwkasten en een badkamer. Een trap leidt naar een ruim privé-solarium van meer dan 41 m² op het dak, waar u kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht en de hele dag door van de zon kunt genieten.

Bahia Homes in Pilar de la Horadada geniet van een gunstige ligging op loopafstand van het stadscentrum van Pilar de la Horadada en slechts enkele minuten rijden van het strand. Pilar de la Horadada is een welvarende Spaanse stad met een breed scala aan voorzieningen en ligt op slechts enkele kilometers van de prachtige stranden van Torre de la Horadada, waar u kunt genieten van een mooie jachthaven en een promenade om te ontspannen met een glas wijn aan zee. Daarnaast ligt de indrukwekkende golfbaan Lo Romero op slechts enkele minuten rijden, waardoor Bahia Homes de perfecte locatie biedt voor liefhebbers van zowel ontspanning als recreatie.