APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT, NATUUR EN ZEE, XERESA DEL MONTE

APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT, NATUUR EN ZEE, XERESA DEL MONTE

Pand ref: REAL 1661

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

65 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 172.000

Beschrijving

Dit project ligt in een zeer natuurlijke omgeving tussen de zee en de bergen. Alle appartementen genieten van magnifieke uitzichten over het natuurreservaat: ‘’Parque Natural El Marjal’’, met zen meren, appelsienplantages, weilanden….
U kan elke dag de zonsopgang bewonderen over het park, terwijl u ontbijt. Dit zijn maar enkele troeven van wat de omgeving van XERESA DEL MONTE te bieden heeft. Bovendien toch vlakbij het bruisende Gandia met alle services bij de hand om te kunnen genieten van het dagelijkse leven.
Het resort omvat appartementen en villa’s, allen georiënteerd naar zee. De gemeenschappelijke zones hebben prachtige aangelegde tuinen met palmbomen, zwembad voor volwassenen met verlichting die verandert van kleur, zwembad voor kinderen met waterglijbaan, een tropisch zwembad met jetstream, waterval,….met ligbedden en parasols om af te koelen en heerlijk te relaxen. In de gemeenschap vindt u ook een buitengym en wordt er een Social Club gebouwd voor activiteiten te organiseren zoals yoga, zumba, pilates,…
De architectuur is een combinatie van elementen uit de natuur, de bergen, de uitzichten, om zo tot een uniek design te komen. Het gebouw is in terrasvorm om alle privacy van elk appartement te behouden. Elke woning is zo uitgetekend dat alle hoofdruimtes zoals slaapkamers, living uitgeven op de grote terrassen met ramen over de gehele breedte om zo een maximum aan licht binnen te laten.
Alle woningen hebben een parkeerplaats en een berging in de prijs inbegrepen.
Grote terrassen