DUO VILLA’S MET OPEN UITZICHT, ALTOS DE POLOP, COSTA BLANCA

Costa Blanca Noord

265.000

REAL 60930

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Huis

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woonoppervlakte

94,37 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

4

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Deze nieuwe urbanisatie ligt in de woonwijk La Alberca, een landschapsenclave tussen de Middellandse Zee en de bergen. Zo'n 15 minuten van de stranden van Benidorm en met snelle toegang tot alle faciliteiten. Deze townhouses hebben op de begane grond een parkeerplaats en buitenterras, grote woonkamer en open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer.  De eerste verdieping is verdeeld in 2 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers en-suite en een terras. Bovenaan vinden we een groot solarium met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de zee en de bergen, waar u kunt genieten van ons meest waardevolle bezit: de stralende zon die ons het grootste deel van het jaar vergezelt.

De kwaliteiten en standaardafwerkingen van dit nieuwe werk zijn uitstekend: alle huizen zijn voorzien van geautomatiseerde luiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van airco ..

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen