DESIGNVILLA MET ZEEZICHT, BENISSA COSTA, ALICANTE

DESIGNVILLA MET ZEEZICHT, BENISSA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60280

Voorzieningen

Villa

5 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

577,79 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.175.000

Beschrijving

Prachtige designvilla gelegen op 1 km van Playa de la Fustera in een mooi modern gebied. Het perceel, van ongeveer 925 m2, is uniek omdat het wordt omgeven door een groengebied, waardoor het aanvoelt van nog veel groter te zijn. Totale privacy is gegarandeerd evenals het mooie zeezicht.

Deze villa is van een voortreffelijk ontwerp, alsook de interieur afwerking. Het heeft een garage voor twee voertuigen, 5 slaapkamers, 4 badkamers en op de semi-kelderverdieping zijn er twee open ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht voor een fitnessruimte, berging, kelder, enz. … Het privézwembad heeft een lengte van 9m. Uiteraard is er een moderne keuken met kookeiland en alle inbouwapparatuur, een aerothermisch airconditioning (vloerverwarming en geleide airconditioning), badkamermeubels, wandkranen, technische led-verlichting, grootformaat porseleinen vloeren, inclusief een complete tuin met automatisch irrigatiesysteem.

Benissa is een authentiek, schilderachtig stadje tussen Calpe en Moraira. Het beeldig historisch centrum met geplaveide straten en 17de-18de-eeuwse huizen, geeft het een unieke charme en maakt het bezoeken zeker de moeite waard. Door het Mediterrane klimaat is het landschap van de bergen en valleien bekleed met boomgaarden. Een idyllische omgeving waar het heerlijk vertoeven is. Wandelen door de vele kleine, smalle straatjes of door de Jalon Vallei is zeker een aanrader. Benissa heeft een 4 km lange kustlijn met verschillende kleine, verborgen baaien, alsook meerdere zandstranden zoals “Els Pinets” of “La Caleta la Fustera”. Benissa heeft bovendien een jachthaven, Las Basetes, bijna op de grens met Calpe. De Sierra Bernia is één van de belangrijkste natuurrijkdommen van de gemeente en met zijn mooie wandelroutes kan je hier heerlijk in nauw contact zijn met de natuur.