DESIGN VILLA MET VEEL NATUURLIJK LICHT, GUARDAMAR, PLAYA DE MONCAYO, ALICANTE

DESIGN VILLA MET VEEL NATUURLIJK LICHT, GUARDAMAR, PLAYA DE MONCAYO, ALICANTE

Pand ref: REAL 59903

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

150,60 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 385.000

Beschrijving

Geniet volop van de Spaanse zon en luxe in dit kleinschalig project.  Moncayo Beach biedt 3 luxe villa’s waar nog enkele uitbereidingen aan mogelijk zijn naar eigen smaak en voorkeur.

Deze villa’s genieten van een hoge afwerking en een uitmuntend oog voor design. Elke woning bevind zicht op een perceel van 235 m2 en is volledig afgesloten voor uw veiligheid, comfort en privacy doch geniet u van een open gevoel. De wagen kan u achterlaten op uw eigen domein. In de tuin geniet u vanop het terras of privézwembad, standaard 3 m op 5 m, van de zon wanneer u het wil. De woning is voorzien van alle domotica alsook alle verlichting zowel binnen als buiten, voorbereiding camerabeveiliging en videofoon zijn reeds voorzien bij oplevering. Het samenspel van de open indeling van keuken & woonruimte en de grote raampartijen geeft u een ruimtelijk gevoel met zeer veel natuurlijke lichtinval. Zowel op het 1ste als het 2de verdiep geniet iedere slaapkamer van zijn eigen badkamer die is voorzien van vloerverwarming. De 3 terrassen zorgen ervoor dat u op elk moment van de dag kan genieten van een beetje schaduw of zon. Optioneel kan u kiezen om het terras op het 2de verdiep als praktisch solarium te laten installeren naar uw eigen noden. Hiervoor staan wij u uiteraard graag bij met alle nodige advies.

Dit project bevindt zich vlakbij een prachtige boulevard met palmbomen, een zeedijk, lange brede zandstranden en bovendien niet zo ver van het prachtige authentieke Spaanse dorpje Guardamar Del Segura! Er is een heel jaar door leven rondom en altijd wel iets te beleven. Vlakbij alle invalswegen en een goede verbinding naar de luchthaven van Murcia en Alicante.

Op zo’n 800 meter van de mooiste stranden van de omgeving, met meer dan 20 km lange brede zandstranden met tal van strandbarretjes en activiteiten. Ideaal gelegen vlakbij enkele badplaatsen zoals Torrevieja, La Mata, Guardemar del Segura, …