DESIGN VILLA, LOS BALCONES, TORREVIEJA, ALICANTE

DESIGN VILLA, LOS BALCONES, TORREVIEJA, ALICANTE

Pand ref: REAL 64102

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

161,96 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 405.000

Beschrijving

De residentie, gelegen in een van de meest geconsolideerde urbanisaties van Torrevieja, is privé en heeft grote en gastvrije gemeenschappelijke ruimtes bestaande uit wandelgebieden, een bio-gezonde fitnessruimte, een zwembad en een speeltuin. Daarnaast heeft het een garage in de kelder, wifi en een gesloten televisiecircuit.

Deze villa’s bestaan uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, die zich op de ruime begane grond van het huis bevinden. Ze hebben een open keuken naar het woonkamerconcept en hebben veel licht dankzij hun ramen die uitkomen op de tuin met een zwembad. Op de eerste verdieping vinden we een studeerkamer, perfect om te gebruiken als kantoor of logeerkamer, met directe toegang tot het solarium. De villa’s hebben ook een parkeerplaats.

De half open villa’s vallen op het eerste gezicht op door de perfecte balans die wordt overgebracht door de combinatie van rechte, pure en minimalistische lijnen, samen met andere meer golvende en organische delen, die het geheel een elegante en verfijnde uitstraling geven die niet onopgemerkt zal blijven door wie dan ook. Op het terras kunt u genieten van uw familie-avonden, zonnebaden of afkoelen in het zwembad van 10 m2 dat is inbegrepen.

Gelegen in Los Balcones, Torrevieja, met alle services bij de hand voor een comfortabel dagelijks leven en om te kunnen genieten van het microklimaat dat deze omgeving biedt met meer dan 300 dagen zon per jaar en zeer milde gemiddelde temperaturen. Hier is werkelijk alles aanwezig om te genieten van het leven in openlucht een heel jaar door. Aan de overkant ziet u het beschermde natuurreservaat Las Salinas dat bovendien voor het grootste deel van export van zout zorgt over heel Europa.