COSY APPARTEMENT BINNEN KLEIN COMPLEX, VILLAMARTIN, ORIHUELA COSTA

COSY APPARTEMENT BINNEN KLEIN COMPLEX, VILLAMARTIN, ORIHUELA COSTA

Pand ref: REAL 61183

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

92,60 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 272.000

Beschrijving

Dit project omvat appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, die comfortabel zijn ingericht en via de grote raampartijen u verbinding krijgt met een van de twee privé terrassen. Deze appartementen komen met enkele extras, zo heeft iedere woning een  volledig geïnstalleerde airco installatie, een open keuken die voorzien is van alle toestellen, een eigen parkeerplaats waar u de wagen kan achterlaten en liften om u te begeven naar de verschillende verdiepen.

In de gemeenschappelijke delen vinden we een zwembad terug met kinderbad en een jacuzzi dat van verwarmd water wordt voorzien. Rondom geniet u van de gemeenschappelijke tuin en kinderspeeltuin voor de allerkleinsten.

Dit project leent zich perfect om een appartement aan te kopen als investering en hier  tot rust te komen binnen een prachtige omgeving, onder de Spaanse zon.  Deze nieuwe residentie is gelegen in een rustige woonwijk. Op slechts 5 kilometer van de mooie zandstranden van La Zenia & Villamartin. In de directe omgeving vindt u 4 prachtige golfbanen, een groot shoppingcenter ‘La Zenia Boulevard’, verschillende stranden, supermarkten, bars en restaurants.