COMPACTE LAAGBOUW VILLA, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

Costa Blanca Noord

550.000

REAL 62083

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

130 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Deze compacte laagbouw villa in Ibiza-stijl is gelegen in het geschiedenis rijke Alfaz del Pi. Deze villa met complete woongedeelte op het gelijkvloers laat u genieten van het Zuiden vanaf het betreden van het perceel.

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een ruime oppervlakte, de open keuken is volledig geïntegreerd met de woonkamer en is voorzien van een zeer groot schuifraam dat een naadloze overgang doet ontstaat tussen de binnen & buiten ruimtes. Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, alleen aan de achterzijde van de woning gesitueerd, dat zorgt voor extra rust in de woning.

lfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca, vooral door zijn prachtige stranden zoals El Albir en Altea, en zijn ongerepte natuur zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Dit gebied is ook een paradijs voor wielrenners, met eindeloze landschappen en routes geschikt voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: De golfbanen Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen allen vlakbij.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen