COMPACTE LAAGBOUW VILLA, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

COMPACTE LAAGBOUW VILLA, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

Pand ref: REAL 62083

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

130 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 550.000

Beschrijving

Deze compacte laagbouw villa in Ibiza-stijl is gelegen in het geschiedenis rijke Alfaz del Pi. Deze villa met complete woongedeelte op het gelijkvloers laat u genieten van het Zuiden vanaf het betreden van het perceel.

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een ruime oppervlakte, de open keuken is volledig geïntegreerd met de woonkamer en is voorzien van een zeer groot schuifraam dat een naadloze overgang doet ontstaat tussen de binnen & buiten ruimtes. Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, alleen aan de achterzijde van de woning gesitueerd, dat zorgt voor extra rust in de woning.

lfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca, vooral door zijn prachtige stranden zoals El Albir en Altea, en zijn ongerepte natuur zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Dit gebied is ook een paradijs voor wielrenners, met eindeloze landschappen en routes geschikt voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: De golfbanen Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen allen vlakbij.