COMFORTABELE IBIZA STYLE VILLA, LOS ALCAZARES, MAR MENOR

COMFORTABELE IBIZA STYLE VILLA, LOS ALCAZARES, MAR MENOR

Pand ref: REAL 67956

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

121,50 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 389.900

Beschrijving

Deze residentie omvat  luxevilla’s gelegen aan de prestigieuze “La Serena Golf” en de Mar Menor, omgeven door voorzieningen, parken, sportfaciliteiten en verschillende golfbanen. Deze moderne woning in Ibiza stijl met 3 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen te Los Alcazares.

De villa’s  hebben een ruime woonkamer met een open moderne keuken, een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kledingkast en en-suite badkamer, een tweede en derde slaapkamer met badkamer. De openslaande deuren geven toegang tot een groot terras met privé zwembad. Er bestaat de optie om het solarium volledig te laten afwerken naar eigen invulling, vraag ons hier gerust naar.

Los Alcázares is een heerlijke plek om te vertoeven onder de Spaanse zon. U vindt er uitnodigende stranden met fijn, zacht zand waar ontspannen het codewoord is. Vanaf uw strandhanddoek kijkt u uit op de Mar Menor, een prachtige lagune met helder water. Strand- en waterpret in Los Alcázares ruilt u gemakkelijk in voor boeiende uitstappen naar de nabijgelegen steden Murcia, Cartagena of Torrevieja.