COMFORT VILLA IN IBIZA STIJL, LOMAS DE DON JUAN, ORIHUELA, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

595.000

REAL 68275

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

117 m²

Parkeerplaats

1

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Omgeving

Afstand tot luchthaven

Omschrijving

Deze moderne villa is gelegen op één van de beste locaties aan de Costa Blanca zuid. Het perceel van 430 m2 biedt u de mogelijkheid om volop te genieten van het Spaanse buitenleven in privésfeer. Het moderne ontwerp van de woning laat veel natuurlijk licht binnendringen en verbindt het leven binnen & buiten perfect met elkaar.  In deze woning geniet iedereen van zijn of haar eigen stukje privacy.

U komt werkelijke niets tekort in deze open ruime villa met 3 slaapkamers. U laat de wagen makkelijk achter op een van de privé parkeerplaatsen, geniet relax in tuin met uw eigen privé zwembad en het ruimtelijke gevoel. Het unieke ontwerp herschept serene en lichte ruimtes die profiteren van de grote voordelen van de mediterrane kustomgeving. Deze villa is ontworpen om te worden geleefd en gedeeld. Elke optie is binnen handbereik volgens uw voorkeuren.

Omgeving

De mooie zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Mil Palmeras en Punta Prima bevinden zich slechts op enkele kilometers. Ook de grootsteden Alicante, Torrevieja, Cartagena en Murcia zijn vlot met de auto te bereiken.

Afstand tot luchthaven

Er kan gevlogen worden op de zowel de luchthaven van Alicante als de luchthaven van Murcia want bevinden zich op slechts 30 km.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen