CHARMANTE WONING BINNEN KLEINSCHALIG PROJECT, LOS BELONES, MURCIA

CHARMANTE WONING BINNEN KLEINSCHALIG PROJECT, LOS BELONES, MURCIA

Pand ref: REAL 70627

Voorzieningen

Huis

4 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

109,70 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 285.000

Beschrijving

Residencial Bellón is een nieuw en luxueus project van herenhuizen te Los Belones, Murcia. Dit exclusieve complex bestaat uit 5 woningen, elk met een privézwembad, afgesloten garage, binnenpatio en solarium met zomerkeuken voorzien van stopcontacten voor koelkasten, openslaande deuren en granieten werkbladen.

Elke woning biedt 4 slaapkamers en 3 badkamers, met een optie voor 3 grotere slaapkamers, ontworpen met elegante en functionele interieurs. De volledig ingerichte keukens zijn inclusief inbouwapparatuur, terwijl de slaapkamers zijn voorzien van beklede kledingkasten met ladeblokken en pre-installatie voor airconditioning. De ruime indeling van de woningen maakt ze ideaal voor klanten die behoefte hebben aan extra ruimte, of die op zoek zijn naar een speelruimte, kantoor of ruimte voor kinderen.

Elk huis beschikt over verschillende terrassen, een privézwembad, een garage met een sectionaaldeur naar de straat en een deur naar het huis, evenals pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen.

Gelegen in het dorp Los Belones, dat deel uitmaakt van de gemeente Cartagena, is de locatie gunstig dicht bij de Mar Menor met goede toegang via de snelweg naar La Manga. Bovendien is de centrale ligging ten opzichte van de belangrijkste attracties van de regio een strategisch voordeel. Het resort ligt op ongeveer 30 minuten van de luchthaven Corvera Murcia.