AVANT GARDE DESIGNVILLA MET UITZICHT OVER SKYLINE BENIDORM, FINESTRAT, ALICANTE

AVANT GARDE DESIGNVILLA MET UITZICHT OVER SKYLINE BENIDORM, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 66242

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

252,83 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 789.000

Beschrijving

Deze avant garde designvilla gelegen in Sierra Cortina, biedt u de ideale ligging om te genieten van een unieke omgeving van rust, veiligheid en exclusiviteit. Op een privé perceel van 450 m2 rijst deze sensationele vrijstaande villa hoog boven de prachtige omgeving. Opgebouwd uit 2 verdiepingen, voorzien van 3 slaapkamers, 3 badkamers, terrassen, solarium en privé zwembad geniet u van alle ruimte die u wenst.

De hele urbanisatie bevindt zich op een hoek, waardoor u geniet van een oneindig uitzicht op de Middelandse Zee en de skyline van Benidorm. Geniet hieruit van alle kwaliteiten van het leven en de mengelmoes van het klimaat, de vrijetijdsbesteding & de gastronomie de vrije loop te laten.  Een plek waar een cultuur van sereniteit, privacy, welzijn wordt gedeeld en maak van deze ruimte de perfecte omgeving om contact te maken met de natuur, maar ook met het ritme van het dagelijks leven.

In de directe omgeving hebben we op 5 minuten Puig Campana Golf, idem van de dichtstbijzijnde school en op 10 minuten van het winkelcentrum La Marina met supermarkten, winkels, bars en restaurants. De internationale luchthaven ligt op 40 minuten en op slechts 10 minuten van de beroemde en internationale stranden van Benidorm, en met snelle toegang tot andere charmante mediterrane steden zoals Villajoyosa, Altea, Calpe.