AUTHENTIEK INSTAPKLAAR APPARTEMENT, TORRE-PACHECO, MURCIA

AUTHENTIEK INSTAPKLAAR APPARTEMENT, TORRE-PACHECO, MURCIA

Pand ref: REAL 63601

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

1,5 badkamers

1 Parkeerplaats

80,35 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

Beschrijving

Dit is een uitzonderlijk aanbod van een instapklare woning in Torre Pacheco. Deze woning is volledig gemeubeld, voorzien van alle keukenapparatuur, verlichting, airco en beschikt over een privé solarium van 18,25 m2. Daarnaast is er nog een gemeenschappelijk zwembad en geniet u vanop het dakterras van een weids uitzicht over de regio Mar Menor.

Santa Rosalia Lake & Life resort is gelegen in de gemeente Torre Pacheco tussen het exclusieve golf resort Mar Menor en de kustplaats Los Alcazares. Het is een klein dorpje met verschillende diensten zoals een bakker, tapasbarretjes en ligt zeer gunstig tussen strand en golf.​

Torre Pacheco is een stadje in de regio Murcia, op slechts 37 kilometer van de regionale hoofdstad en 8 kilometer vanaf de stranden aan de Mar Menor. Het schitterende landschap en de mooie bezienswaardigheden zijn de echte hoofdrolspelers, denk hierbij maar aan het natuurgebied Cabezo Gordo. Van de 212 windmolens in de regio Murcia staan er maar liefst 14 in Torre Pacheco. Volg de Ruta de Los Molinos de Viento en je zult ze allemaal ontdekken tijdens deze prachtige wandeling.