APPARTEMENTEN EL LAGO, IN HET PRESTIGIEUZE SANTA ROSALIA LAKE & LIFE RESORT

Costa Càlida

325.000

REAL 67618

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

106 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Ontdek deze gloednieuwe appartementen in het prestigieuze Santa Rosalia Lake & Life Resort. Deze privaat residentie omvat 3 gebouwen met luxe appartementen die aan ieders wensen voldoen. Elk appartement heeft veel lichtinval door de zuidelijke oriëntatie waar je volop van de heerlijke zonnestralen kan genieten in winter en zomer. De ultra moderne appartementen zijn beschikbaar 3 slaapkamers en 2 volledig geïnstalleerde badkamers.

Om uw comfort te waarborgen, zijn de appartementen uitgerust met pre-installatie voor airconditioning, zodat u de temperatuur naar wens kan regelen. De LED verlichting inbegrepen in de appartementen zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl de volledig uitgeruste keuken met hoogwaardig apparatuur u in staat stelt om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle appartementen beschikken over een ondergrondse parkeerplaats en berging om uw persoonijke spullen op te slaan of om de fietsen veilig en beschermd te parkeren.

Deze prachtige residentie binnen dit idyllische paradijs Santa Rosalia, zijn net gelanceerd en genieten daarom nog van uitzonderlijke prijzen. Vraag ons gerust meer informatie over dit prachtige project. Prijzen zijn afhankelijk van locatie binnen het project en specifieke kenmerken per unit.

Centraal in het Santa Rosalia Lake and Life Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa van zijn azuurblauwe water. Dit prachtige domein is voorzien van een spectaculair park, exclusief voor eigenaren. Het heeft meer dan 120.000 m2 vakkundig aangelegde terreinen met verschillende sport- en recreatiegebieden die zijn ontworpen voor het hele gezin. Het terrein wordt beschermd door een omheining, beveiliging via 24 uurs toegangscontrole en extra diensten die een oogje in het zeil houden. Dit omdat veiligheid gelijk staat aan gemoedsrust, of u nu thuis of onderweg bent. Tevens is elk appartement voorzien van een parkeergelegenheid plus de pre-installatie van een EV-oplaadpunt.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen