APPARTEMENT VLAKBIJ STRAND, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

180.000

REAL 65597

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Woonoppervlakte

140 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Dit nieuw project ligt vlakbij het strand van Mil Palmeras gelegen tussen Campoamor en Torre de la Horadada.  Mil Palmeras is één van de beste stranden van de Middellandse Zee, bekroond met de Blauwe Vlag sinds 2019.

In totaal zijn er 46 zorgappartementen met 1 of 2 slaapkamers en badkamers, grote terrassen op de begane grond en solariums bij de penthouse-appartementen waar je het hele jaar kunt genieten van de Spaanse zon.  9 appartementen op het gelijkvloers zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.  En er is een tele-assistentie service in elke woning gedurende 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, die zorg kan bieden in situaties van telezorg, medische hulp of noodgevallen.

Het wooncomplex biedt een groot aantal voorzieningen voor uw gezondheid en welzijn, waaronder prachtige gemeenschappelijke ruimtes met zwembad, volledig uitgeruste fitnessruimte, gemeenschapsruimte, schoonheidssalon en fysiotherapieruimte. Dit alles samen met de voordelen van de zee en het heerlijke klimaat van de Costa Blanca.

Dit complex ligt in de nabijheid van de beroemde stranden van Torrevieja en Orihuela Costa. Door de combinatie van hoge zoutconcentratie en de zalige temperaturen bezit Torrevieja en de nabijgelegen gebieden van een bijzonder gezond microklimaat, aanbevolen door artsen. Torrevieja met zijn mooie jachthaven en dagelijkse straatmarkt, mooie boulevard met veel cafés, restaurants en bars, kortom een plaats om graag te vertoeven. En vergeet zeker niet het winkelcentrum Habaneras, met mooie winkels voor iedereen. Torrevieja ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van de luchthaven van Alicante en de luchthaven van Murcia op een afstand van zesendertig kilometer naar het zuiden.

Gelijkvloers zorgappartement met tuin van ruim 62 m2 vanaf 180 000 euro.
Penthouse zorgappartement met solarium van ruim 32 m2 vanaf 195 000 euro.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen