APPARTEMENT OP HET RESORT SANTA ROSALIA MET EIGEN KRISTALHELDER MEER, MURCIA

APPARTEMENT OP HET RESORT SANTA ROSALIA MET EIGEN KRISTALHELDER MEER, MURCIA

Pand ref: REAL 64676

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

88,08 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 244.900

Beschrijving

Een luxe ontwikkeling van appartementen verdeeld over verschillende blokken, gelegen in het geweldige Santa Rosalia Lake and Life Resort.

Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar, allemaal voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers. Deze appartementen hebben een grote woon- & eetkamer met moderne open keuken en schuiframen die aansluiten op het terras aan de voorzijde met uitzicht over het meer. Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten. Keukens zijn volledig uitgerust met witgoed en interne/externe verlichting inbegrepen.

De eyecatcher van Santa Rosalía Lake and Life Resort is zonder twijfel het meer van maar liefst 16.000m2 en is hiermee het grootste kunstmatige meer van Europa. Het meer maakt gebruik van een innovatieve technologie van Crystal Lagoons, een toonaangevende wereldspeler op het vlak van filtersystemen voor grote meren. Met deze technologie kan het waterverbruik tot de helft worden teruggebracht en zijn er 100 keer minder chemicaliën nodig dan in een normaal zwembad.

De beachclub van Santa Rosalía is dé perfecte plek om te onstspannen met vrienden en te genieten van een frisse cerveza of een glas wijn of van een lekkere lunch of diner met zicht op het meer. Op deze plek worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals beach volleybal, kayak, golf en petanque. Daarnaast is er ook nog een fitness alsook een coworking space.