APPARTEMENT OP EERSTE LIJN GOLF, LA SERENA GOLF, MURCIA

APPARTEMENT OP EERSTE LIJN GOLF, LA SERENA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 62877

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

75,02 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 149.900

Beschrijving

Dit project gelegen aan de golfbaan La Serena del Mar Menor in Los Alcazares, is een ware droom voor alle golfliefhebbers. Iedere woning bestaat uit een inkomhal, woon- & eetkamer met terras en een halfopen keuken die volledig is uitgerust met elektrische apparaten. Elk appartement is voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten en is tevens volledig gemeubileerd en voorzien van een pre-installatie voor de airconditioning.

Binnen het complex bevindt zich het gemeenschappelijk zwembad & de mediterrane tuinen. Deze appartementen genieten van een prachtig uitzicht over de golfbaan door hun uitzonderlijke eerste lijn ligging. Er is ook een autostaanplaats voorzien alsook een praktische berging om enkele spullen veilig achter te laten.

De golfcourse La Serena Golf is ontworpen door Manuel Pinero, je speelt er tussen het groen en vele waterpartijen. Naast de golfcourse is er ook een clubhuis waar zich ook nog een restaurant & bar bevindt. Wat uiteraard mooi meegenomen is na een partijtje golf of om binnen deze residentiële wijk even tot rust te komen op een terras. Dichtbij vinden we alle voorzieningen, het strand van Mar Menor ligt op 1 km en op 2 km het centrum van Los Alcázares. De luchthaven van Murcia ligt op 20 minuten rijden en Alicante op 1 uur rijden.