APPARTEMENT OP EEN UNIEK RESORT MET IN HET HART EEN KRISTALHELDER MEER, SANTA ROSALIA, MURCIA

APPARTEMENT OP EEN UNIEK RESORT MET IN HET HART EEN KRISTALHELDER MEER, SANTA ROSALIA, MURCIA

Pand ref: REAL 10355

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

116,25 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 219.000

Beschrijving

De stijlvolle appartementen ‘Madreselva’ beschikken over 2 of 3 slaapkamers + 2 badkamers, terras en landschapszwembad.  Door de aanwezigheid van het ruime terras en balkon kan u overal genieten van de groene omgeving op slechts 200 meter van het azuurblauwe meer van Santa Rosalia. Elk appartement heeft ook een parkeergelegenheid plus de pre-installatie van een EV-oplaadpunt. Het ruime terras aan de voorzijde heeft een grote overdekte ruimte en is zo bruikbaar gedurende het hele jaar door. De woonruimte biedt een ruime open woonkamer met moderne keuken en makkelijke indeling. De eerste slaapkamer met aansluitende badkamer, is ruim en voorzien van ingebouwde kasten waarin u al uw zomerkleding makkelijk kan opbergen. Achteraan in het appartement vinden we nog twee slaapkamers, beide met een eigen badkamer en uitzicht op de tuin!  Geniet van zonnige dagen op het terras of glinsterende sterrennachten vanuit de tuin om zo volledig tot rust te komen. De appartementen liggen samen met de huizen en de villa’s rondom een spectaculair centraal park, exclusief voor eigenaren. Het heeft meer dan 120.000 m2 vakkundig aangelegde terreinen met verschillende sport- en recreatiegebieden die zijn ontworpen voor het hele gezin. Er zijn ongeveer 4.000 bomen, voornamelijk inheemse mediterrane soorten, geïrrigeerd door een hightech water inzamelsysteem dat hiervan een duurzame woonplek maakt. Het terrein wordt beschermd door een omheining, beveiliging via 24 uurs toegangscontrole en extra diensten die een oogje in het zeil houden. Dit omdat veiligheid gelijk staat aan gemoedsrust, of u nu thuis of onderweg bent.

De gelijkvloers appartementen Madreselva met ruim terras en tuinen, aan beide zijden, laat u genieten van de groene omgeving en beginnen vanaf 193 000 euro.
De Madreselva appartementen op de 2 verschillende verdiepen hebben een van de mooiste uitzichten op La Reserve & de zee, het terras van 23,06 m2 biedt oneindig veel mogelijkheden, deze woningen starten vanaf 234 000 euro.