APPARTEMENT OP 50 M VAN HET STRAND, TORRE DE LA HORADADA, ALICANTE

APPARTEMENT OP 50 M VAN HET STRAND, TORRE DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 62695

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

81,53 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 219.000

Beschrijving

Mooie en moderne appartementen met twee of drie slaapkamers gelegen op slechts 50 meter van een van de beste stranden van de Middellandse Zee, in Torre de la Horadada.

Hier kunt u kiezen tussen benedenverdiepingen met tuin, tussenverdiepingen met balkons en bovenverdiepingen met dakterras, allemaal gebouwd volgens een hoge standaard en van zeer goede kwaliteit.

Alle appartementen genieten van een open indeling tussen woonkamer & keuken. Ze zijn ontworpen met uitzonderlijke smaak, met zorg voor de verdeling van het interieur, altijd op zoek naar het beste comfort. Zo is iedere woning voorzien van ruimte terrassen. Tevens zijn de woningen uitgerust met douchewanden in de badkamer, voor geïnstalleerde A/C, ingebouwde kasten, ventilator, inductiekookplaat en elektrische oven in de keuken. De urbanisatie biedt zeer mooie groene zones en twee zwembaden, één daarvan voor kinderen.

Vanaf hier heeft u slechts een korte wandeling nodig om het mooie strand, de restaurants en cafés en het sportcentrum te bereiken. Binnen een korte rit bereikt u verschillende golfbanen, winkelcentra of de mooie haven van San Pedro del Pinatar en Torre de la Horadada.

Deze appartementen bevinden zich op verschillende etages, prijzen starten vanaf:
Gelijkvloers appartement vanaf 239 000 euro
Appartement op 1 ste verdiep vanaf 219 000 euro
Bungalow woning vanaf 219 000 euro