APPARTEMENT OMRINGD DOOR GOLFBANEN, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

APPARTEMENT OMRINGD DOOR GOLFBANEN, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 70325

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

70 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 185.000

Beschrijving

Residentie Miramar te Orihuela Costa biedt moderne appartementen voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers, perfect voor comfortabel wonen. De indeling van de appartementen is ontworpen voor het delen van speciale momenten met dierbaren, met een open en ruime woonkamer die naadloos overgaat in de keuken. Het gemeenschappelijke zwembad biedt een oase van ontspanning, ideaal om te verfrissen op warme dagen en om te genieten van rustige momenten.

De residentie ligt dicht bij belangrijke diensten en voorzieningen, waaronder verschillende supermarkten, waardoor het gemakkelijk is om dagelijkse boodschappen te doen. Voor golfliefhebbers is de locatie ideaal, omringd door prestigieuze golfbanen waar je jouw favoriete sport kunt beoefenen en kunt genieten van prachtige uitzichten. De nabijheid van de zee biedt de mogelijkheid om te genieten van mooie stranden en ontspannende wandelingen langs de kustlijn.

Residentie Miramar belooft meer dan alleen een appartement; het biedt een levensstijl van comfort, luxe en nabijheid tot alle benodigde voorzieningen, zodat je volop van het leven kunt genieten.