APPARTEMENT MET ZEEZICHT OMGEVEN DOOR BERGEN, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

APPARTEMENT MET ZEEZICHT OMGEVEN DOOR BERGEN, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 68211

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

195 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 398.000

Beschrijving

Nieuwbouwappartementen met een moderne architectuur voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze moderne woningen hebben een open keuken met salon- & eetkamer, terras en tuin op het gelijkvloers of terras en solarium op het eerste verdiep. Dit project is ontworpen om maximaal te genieten van de ruimte en het mediterraanse licht.

Ook de uitrusting van de appartementen is gericht op comfort zo geniet u van vloerverwarming, koud en warm airconditioning, warm water via althermasysteem, volledig uitgerust met huishoudtoestellen en een decoratiepakket dat dit geheel een unieke, moderne stijl geeft.
De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om te onstpannen en te genieten met het gezin, met een zwembad omgeven door grote zonneterassen, een speeltuin voor de kinderen, een sociale club, tuinen en parkeerplaatsen. Nabij het strand Cala del Llebeig, het centrum van Moraira en alle faciliteiten die het Residentiële Resort Cumbre del Sol biedt.

Dit project geniet van een uitzonderlijke omgeving, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, een ideale locatie om te genieten van uw vrije tijd, voor uzelf of samen met familie aan de verschillende zwembaden en op de grote terrassen waar u kan zonnebaden.

Ook zijn er verschillende wandelroutes zoals degene die ons naar Cala Llebeig brengt, een unieke enclave aan de Costa Blanca.
U kunt ook genieten van alle diensten die beschikbaar zijn in het Residentiële Resort Cumbre del Sol, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis- en paddlebanen, wandelpaden, Lady Elizabeth International School, manege, strand en baaien met strandbars, we hebben op korte afstand eersteklas restaurants met Michelin-sterren, golfclubs en jachthavens. Kortom alle diensten om het hele jaar door te leven en te genieten.