APPARTEMENT MET UITZICHT OVER ZOUTMEER & ZEE LANGS BERGWAND, TORREVIEJA

APPARTEMENT MET UITZICHT OVER ZOUTMEER & ZEE LANGS BERGWAND, TORREVIEJA

Pand ref: REAL 61375

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

71 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 240.900

Beschrijving

BALCONES DE VIVI is een geheel nieuw project dat is gelegen aan de zijkant van een heuvel met schitterend uitzicht op het roze zoutmeer. Dit project bestaat uit 104 appartementen. Fase I, die al te koop staat, telt 52 woningen.

De appartementen op de bovenste verdieping bieden een panoramisch uitzicht op de zoutlagune en de appartementen op de begane grond hebben grote terrassen met uitzicht op de groene omgeving.

Deze appartementen delen prachtige groene zones en 2 grote zwembaden. Deze residentie biedt de combinatie van een modern design & uitmuntende gebruikte materialen waardoor de appartementen zijn afgewerkt volgens de hoogste specificaties qua kwaliteit. Optionele ondergrondse parkeergarage en bergingen beschikbaar.

Het complex is gelegen in een rustige omgeving, naast Torrevieja en is heel bijzonder, niet alleen in Spanje maar door heel Europa, wonen langs de zoutmeren én de Middellandse Zee, je ademt hier dan ook de schoonste en gezondste lucht. Dit complex wordt op een heuvel gebouwd, hierdoor is het uitzicht en ook de lucht helder en van een unieke kwaliteit.

Dichtbij zijn alle voorzieningen, zoals bars, restaurants, supermarkten, het Doña Montse hotel, de Mercadona-supermarkt, het winkelcentrum Zenia Boulevard, enz. Bovendien vindt u op korte afstand 4 golfbanen, waaronder de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club.

Appartement op begane grond vanaf 234 900 euro.
Appartement op 1ste verdiep met privé solarium op dak vanaf 249 900 euro.