APPARTEMENT MET ROOFTOP ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

APPARTEMENT MET ROOFTOP ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, MURCIA

Pand ref: REAL 60722

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

66,37 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 169.950

Beschrijving

Dit nieuw project van slechts 11 appartementen biedt woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers vlak naast het strand “Campoamor” in Lo Pagan. Deze appartementen bestaan ​​uit een open woonkamer met eethoek en moderne keuken die is uitgerust met een kookplaat, oven en afzuigkap. In beide slaapkamers zijn inbouwkasten voorzien en de hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer, daarnaast er is ook een tweede familiebadkamer.

Een parkeergarage en externe berging zijn beschikbaar als extra optie. De woningen worden tegens opgeleverd met vooraf geïnstalleerde airconditioning.

Het paradepaardje van dit project is het grote rooftop gemeenschappelijke zwembad met solarium in ‘Sky Lounge’ style. Dit is de perfecte locatie voor een woning in tweede lijn van het strand met alle voorzieningen op loopafstand – bars, winkels en restaurants. In de omgevingen hebben we ook de golfbanen uit deze regio en de internationale luchthaven van Murcia ligt op slechts 30 minuten.

San Pedro del Pinatar is een levendige Spaanse stad in de buurt van Lo Pagán en de stranden van de Mar Menor. Er is een brede selectie van diensten, waaronder het nabijgelegen winkelcentrum Dos Mares.