APPARTEMENT MET RIANTE GEMEENSCHAPPELIJKE ZONE, VILLAMARTIN, ORIHUELA

APPARTEMENT MET RIANTE GEMEENSCHAPPELIJKE ZONE, VILLAMARTIN, ORIHUELA

Pand ref: REAL 65507

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

1 badkamers

1 Parkeerplaats

76 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 202.000

Beschrijving

Deze nieuwe appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers met gemeenschappelijk zwembad en riante groene tuinen.

Het omheinde complex heeft in totaal 94 appartementen van 2 of 3 slaapkamers met 1 of 2 badkamers, een ondergrondse parkeerplaats met optionele opslagruimte. Het wooncomplex heeft ongeveer 4.400m2 groene aangelegde tuinen met WiFi,  2 zwembaden (volwassenen en kinderen), 1 jacuzzi en 2 petanquebanen.

De 3 blokken van elk 3 verdiepingen bieden verschillende opties: appartementen op de begane grond met eigen tuin, appartementen op het eerste of tweede verdiep met zonnige terrassen met uitzicht op de groene gebieden, of prachtige penthouse-appartementen op het derde verdiep met een privé dakterras.

Alle appartementen zijn voorzien van WiFi-installatie en een internationaal tv-ontvangstsysteem. De appartementen hebben een eigentijds en functioneel design met ingebouwde kasten in de slaapkamers, douches met harsvloer en scherm, en intercom.

Deze moderne appartementen zijn gelegen in het hartje van Villamartin, Orihuela Costa, op slechts 5 minuten van de golfbanen van Villamartin en Campoamor. Het wooncomplex is ontworpen voor zij die willen genieten van de Middellandse levenskwaliteit, in een rustige en gerenommeerde omgeving, op minder dan 8 minuten van het strand, en tegelijkertijd dicht bij alle voorzieningen, bars en restaurants.