APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE KUST, GUARDAMAR

APPARTEMENT MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE KUST, GUARDAMAR

Pand ref: REAL 63923

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

83,67 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 289.000

Beschrijving

Dit nieuw project bestaat uit 3 torens met elk 9 appartementen, waar u kunt kiezen tussen verschillende kenmerken en ze allemaal aan uw behoeften kunt aanpassen. Ieder appartement is voorzien van grote raampartijen voor veel natuurlijke lichtinval en hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Het appartement op de begane grond heeft de mogelijkheid tot een uitbereiding van een privézwembad naast het grote terras. Vanuit de woningen kijkt u uit  op de Middellandse Zee, voorzien van grote terrassen die uitnodigen om van de zon en het uitzonderlijke klimaat te genieten.

Niet te vergeten dat bovendien alle woningen zullen beschikken over een rustige groene omgeving met een gemeenschappelijk zwembad en een fitnessruimte.

Vlakbij de grote toeristensteden Elche, Torrevieja en Allicante ligt het veel rustigere stadje Guardamar del Segura. De stad is nog vrij onbekend bij toeristen maar behoort tot een van de mooiste aan de Costa Blanca. Dit komt door de prachtige omgeving waarin de stad ligt, het gebrek aan hoogbouw, de spectaculaire stranden, de mooie parken en het enorme middeleeuwse kasteel midden in de stad. Binnen de stadsgrenzen van Guardamar del Segura liggen de drukkere stadstranden. Het Playa Centro dat midden in de stad ligt is van alle luxe voorzien en is bekroond met een blauwe vlag. Langs dit strand loopt een lange boulevard en het centrum ligt op maar een kleine 5 minuten lopen. Langs de 4km aan stranden van Guardamar del Segura loopt een uitgestrekte boulevard waar je heerlijk uit eten kan gaan of de leukste dingen kan kopen. De boulevard van Guardamar word prachtig versierd door de vele palmbomen en de mooie lichtjes die s’avonds gaan schijnen. Maar pas echt leuk is de markt die er elke week komt te staan. Hier kun je op zondag en woensdag goedkope kleding, lokaal eten, de gekste souvenirs en verse vis uit de haven kopen.

Prijzen starten vanaf:
Appartement op de begane grond met tuin vanaf 319 000 euro.
Appartement op het 1ste verdiep vanaf 289 000 euro.
Appartement op het 2de verdiep vanaf 319 000 euro.
Appartement op het 3de verdiep vanaf 420 000 euro.