APPARTEMENT IN HET HART VAN GUARDAMAR, VLAKBIJ STRAND, ALICANTE

APPARTEMENT IN HET HART VAN GUARDAMAR, VLAKBIJ STRAND, ALICANTE

Pand ref: REAL 63933

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

100,74 m2 oppervlakte

1 terras

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 282.950

Beschrijving

Deze residentie ligt op slechts 500 meter van het strand. Het is een modern gebouw in het hart van Guardamar del Segura. Het gebouw telt in totaal twaalf appartementen op vier verdiepingen. De woningen hebben drie slaapkamers en twee badkamers, grote terrassen met panoramisch uitzicht en ruimtelijk gevoel en genieten van veel lichtinval in de kamers. Alle woningen hebben een eigen zonneterras en garderobe.

Er zijn veel attracties rondom het wooncomplex, waaronder natuurparken en recreatiegebieden die geschikt zijn voor iedereen. De stad staat bekend om de langste stranden van de Costa Blanca, ideaal voor zomervakanties of om het hele jaar door te wonen. Het heeft een rijke gastronomische traditie, met een breed scala aan bars en restaurants die traditionele gerechten serveren.

Vlakbij de grote toeristensteden Elche, Torrevieja en Allicante ligt het veel rustigere stadje Guardamar del Segura. De stad is nog vrij onbekend bij toeristen maar behoort tot een van de mooiste aan de Costa Blanca. Dit komt door de prachtige omgeving waarin de stad ligt, het gebrek aan hoogbouw, de spectaculaire stranden, de mooie parken en het enorme middeleeuwse kasteel midden in de stad. Binnen de stadsgrenzen van Guardamar del Segura liggen de drukkere stadstranden. Het Playa Centro dat midden in de stad ligt is van alle luxe voorzien en is bekroond met een blauwe vlag. Langs dit strand loopt een lange boulevard en het centrum ligt op maar een kleine 5 minuten lopen. Langs de 4km aan stranden van Guardamar del Segura loopt een uitgestrekte boulevard waar je heerlijk uit eten kan gaan of de leukste dingen kan kopen. De boulevard van Guardamar word prachtig versierd door de vele palmbomen en de mooie lichtjes die s’avonds gaan schijnen. Maar pas echt leuk is de markt die er elke week komt te staan. Hier kun je op zondag en woensdag goedkope kleding, lokaal eten, de gekste souvenirs en verse vis uit de haven kopen.

Prijzen starten vanaf:
Appartement op 1ste verdiep vanaf 282 950 euro.
Appartement op 2de verdiep vanaf 296 950 euro.
Appartement op 3de verdiep vanaf 307 950 euro.
Appartement op 4de verdiep vanaf 317 950 euro.