APPARTEMENT EERSTE LIJN GOLF LO ROMERO GOLF, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

APPARTEMENT EERSTE LIJN GOLF LO ROMERO GOLF, PILAR DE LA HORADADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60689

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

84 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 239.900

Beschrijving

Residentie Azure IV is de perfecte plek om aan de golf te doen of te genieten dit in combinatie met de mediterrane levensstijl. Een exclusief project van eerstelijns appartementen met tuin, terras of solarium, ontworpen om maximale ruimte, licht en comfort te bieden. Daarnaast is bij iedere woning een parkeerplaats voorzien en kan u genieten van het gemeenschappelijk zwembad, en de prachtig aangelegde mediterrane tuin en de lift om u makkelijk te begeven naar de verschillende verdiepingen.

De geavanceerde en moderne architectuur die wordt gebruikt, evenals de zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen, maken van deze woningen een uniek project, gericht op een topinvestering als tweede verblijf om nog jarenlang van te genieten.

Residentie Azure fase IV wordt gebouwd op het Lo Romero Golf Resort, een groene omgeving nabij de gemeente Pilar de la Horadada, in het hart van de Costa Blanca Zuid. De 18-holes golfbaan ligt vlakbij prachtige stranden met kristalhelder water. De residentie biedt een vlotte verbinding naar steden zoals Alicante en Murcia. De luchthaven van Murcia bevindt zich vlakbij.

Appartement op begane grond met tuin 259 900 euro
Appartement penthouse met solarium 269.900 euro