APPARTEMENT CENTRAAL GELEGEN AAN PRACHTIG NATUURGEBIED, TORREVIEJA

Costa Blanca Zuid

275.000

REAL 61351

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woonoppervlakte

62,90 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

BALCONES DE VIVI is een geheel nieuw project dat is gelegen aan de zijkant van een heuvel met schitterend uitzicht op het roze zoutmeer. Dit project bestaat uit 104 appartementen. Fase I, die al te koop staat, telt 52 woningen. De appartementen op de bovenste verdieping bieden een panoramisch uitzicht op de zoutlagune en de appartementen op de begane grond hebben grote terrassen met uitzicht op de groene omgeving.

Deze appartementen delen prachtige groene zones en 2 grote zwembaden. Deze residentie biedt de combinatie van een modern design & uitmuntende gebruikte materialen waardoor de appartementen zijn afgewerkt volgens de hoogste specificaties qua kwaliteit. Optionele ondergrondse parkeergarage en bergingen beschikbaar.

Het complex is gelegen in een rustige omgeving, naast Torrevieja en is heel bijzonder, niet alleen in Spanje maar door heel Europa, wonen langs de zoutmeren én de Middellandse Zee, je ademt hier dan ook de schoonste en gezondste lucht. Dit complex wordt op een heuvel gebouwd, hierdoor is het uitzicht en ook de lucht helder en van een unieke kwaliteit.

Dichtbij zijn alle voorzieningen, zoals bars, restaurants, supermarkten, het Doña Montse hotel, de Mercadona-supermarkt, het winkelcentrum Zenia Boulevard, enz. Bovendien vindt u op korte afstand 4 golfbanen, waaronder de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen