APPARTEMENT IN GOLFRESORT MET ZEEZICHT, SAN JUAN DE LOS TERREROS

APPARTEMENT IN GOLFRESORT MET ZEEZICHT, SAN JUAN DE LOS TERREROS

Pand ref: REAL 64829

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

89,10 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 227.500

Beschrijving

Dit nieuwe complex is gelegen ten midden van een golf- & recreatiedomein, alle woningen hebben prachtige terrassen met uitzicht op de zee en de Aguilón Golfbaan, in een unieke natuurlijke omgeving. De residentie is voorzien van uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder de zwembaden, een fitnessruimte en een social lounge waar u uren kan genieten van het Zuiderse klimaat.

De appartementen komen in verschillende formaten en indelingen maar hebben allen een luxe badkamer(s), een volledig ingerichte keuken en een grote woonkamer die via openslaande deuren uitkomt op het terras met geweldig uitzicht. Airconditioning is inbegrepen alsook de mogelijkheid om nog veel details zelf te bepalen, zo maakt u er echt uw eigen speciale plek onder de zon van! Elke woning is trouwens voorzien van een autostaanplaats, berging en lift die toegang biedt tot alle verdiepingen.

Alle bewoners genieten van de golfbaan, de pro shop, bar en restaurant, die het hele jaar geopend zijn. En dit slechts enkele minuten van het dorp Pilar de Jaravia, met bars, een treinstation en winkels. Een beetje verder bevindt zich in het prachtige dorp San Juan de Los Terreros met alle faciliteiten die u nodig heeft en de prachtige stranden die gekend staan met hun blauwe vlag kwalificatie.