APPARTEMENT AAN DE PRACHTIGE BAAI MET MOOI STRAND, MIL PALMERAS, ALICANTE

APPARTEMENT AAN DE PRACHTIGE BAAI MET MOOI STRAND, MIL PALMERAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 66685

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

63,15 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 289.000

Beschrijving

Een uitmuntend nieuw project bestaande uit prachtige appartementen op een toplocatie in het populaire Mil Palmeras. De residentie heeft 2 zwembaden en een mooie gemeenschappelijke tuin waar u heerlijk kan relaxen.

De appartementen hebben een ruime woonkamer met een open moderne keuken, een tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kledingkast en en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met badkamer. De openslaande deuren geven toegang tot een groot terras met prachtig uitzicht. Alle appartementen zijn voorzien van een aero-thermische boiler, elektrische rolluiken, pre-installatie voor airconditioning, doucheschermen in de badkamers, led verlichting.

Vanaf het gebouw heeft u een slecht enkele minuten nodig om het mooie zandstrand van Mil Palmeras en het centrum te bereiken, waar u verschillende leuke restaurants, cafés en supermarkten kunt vinden. Binnen een korte rit bereikt u verschillende golfbanen of het grootste winkelcentrum in de omgeving, La Zenia Boulevard.

Mil Palmeras, het gelijknamige witte zandstand ligt het meest zuidelijk in een reeks van zes stranden van de deelgememeente Orihuela Costa en grenst in het noorden aan het strand Campoamor en in het zuiden aan het strand van Torre de la Horadada. Net zoals de andere stranden in de omgeving, onderscheidt het zich met de Blauwe Vlag. Door de aanwezigheid van de grote Salinas (zoutmeren) in de omgeving, staat de luchtkwaliteit in de regio bekend als zeer schoon. Daarnaast kent het een aangename gemiddelde temperatuur van 20°C en 300 zonnige dagen per jaar.