ABSTRACTE MODERNE PENTHOUSE, LOS BALCONES, TORREVIEJA

ABSTRACTE MODERNE PENTHOUSE, LOS BALCONES, TORREVIEJA

Pand ref: REAL 2157

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

81 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 265.000

Beschrijving

Kom kijken naar deze abstracte, moderne penthouses, met rechte lijnen, oog voor details, design en ongelofelijke afwerkingen.

Gelegen in Los Balcones, Torrevieja, met alle services bij de hand voor een comfortabel dagelijks leven en om te kunnen genieten van het microklimaat dat deze omgeving biedt met meer dan 300 dagen zon per jaar en zeer milde gemiddelde temperaturen. Hier is werkelijk alles aanwezig om te genieten van het leven in openlucht een heel jaar door. Aan de overkant ziet u het beschermde natuurreservaat LAS SALINAS dat bovendien voor het grootste deel van export van zout zorgt over heel Europa.

De woningen zijn ideaal ingedeeld en zeer strak en licht. De ramen gaan van muur tot muur en doordat je ze helemaal kan open zetten loopt het woongedeelte, zonder drempel in 1 vloeiende lijn over naar het riante terras. Het lijkt werkelijk 1 geheel. Bovendien beschikt deze penthouse van een prachtig solarium met veel privacy en mooie vergezichten over de zoutmeren en omliggende natuur.

Geen enkele woning grenst aan de buur, want ze zijn d.m.v. een trap gescheiden en elk heeft zijn eigen privaat inkom.

Ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen met afstandsbediening en toegang vanop straat om zo deze geweldige gesloten residentie binnen te rijden.

Geïnspireerd op het echte Mediterrane leven in looks en kwaliteiten!

De gemeenschappelijke zone, omvat prachtige vegetatie, een tuin en een groot zwembad.

ACTIE: TOESTELLEN EN VERLICHTING INBEGREPEN