MAJUSTUEUZE APPARTEMENTEN OP LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

MAJUSTUEUZE APPARTEMENTEN OP LAS COLINAS GOLF, ALICANTE

Pand ref: REAL 67946

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

141,35 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 565.000

Beschrijving

Deze exclusieve skyvilla’s van de Madroño Phase II Community zijn gelegen in een bevoorrecht gebied van Las Colinas Golf & Country Club ten zuiden van Alicante. Met uitzicht op de prachtige omgeving van een van de meest prestigieuze golfbanen aan de Costa Blanca.
Vanuit het appartement en zijn terrassen geniet u van uitzicht over zee, golf, natuur en de bossen van het aanliggende natuurreservaat.
De verfijnde architectuur en ruime terrassen zorgen voor een onvergelijkbare sfeer om te genieten van de buitengewone mediterrane levensstijl.
De tweede fase bestaat uit 32 appartementen verdeeld over twee blokken. De typologieën variëren van spectaculaire en lichte penthouses met solarium en ruime flats met drie slaapkamers en riante terrassen langs beide zijdes.

Deze riante appartementen zijn ontworpen om te genieten van het buitenleven met een ideale combinatie tussen ontwerp en functionaliteit.
De binnen architectuur van de appartementen werd nauwgezet bestudeerd en de materialen en kleuren werden optimaal gecombineerd om het licht volledig tot uiting te brengen. Het interieur loopt via de ruime woonkamers ononderbroken door naar de ruime buitenterrassen waardoor als het ware één geheel wordt gevormd.

Terrassen: 56 M2