EXCLUSIEVE VILLA MET ZEEZICHT OP EEN PRACHTIGE LOCATIE, MORAIRA

EXCLUSIEVE VILLA MET ZEEZICHT OP EEN PRACHTIGE LOCATIE, MORAIRA

Pand ref: REAL 67146

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

5,5 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

680 m2 oppervlakte

5 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.890.000

Beschrijving

We presenteren je ons nieuwe project gelegen in Moraira in de exclusieve wijk genaamd Moravit. Dichtbij het strand en in de buurt van winkels, restaurants en diensten, allemaal op minder dan 1km.

Het is een rustige omgeving, want het is het laatste huis in een doodlopende straat.

Het perceel van aanzienlijke grootte, 1.412 m2, biedt uitzicht op zee op beide verdiepingen, evenals open uitzicht op het dennenbos.

Het huis heeft een prachtig ontwerp, evenals de hoogwaardige afwerking van het interieur.

Het heeft dubbele garage plus een overdekte parkeerplaats, 4 slaapkamers, vijf badkamers (een buiten) en een gastentoilet, chill out ruimte op de bovenste verdieping met een onovertroffen uitzicht op zee, een grote onderbouw voor verder af te werken naar keuze van de klant en een zomerkeuken zijn maar enkele van de vele features die deze villa kenmerken.
De overdekte bebouwde oppervlakte is 680 m2 plus 222 m2 terrassen.
Het zwembad is 11m en loopt over in het waterniveau met het terras. De tuin wordt volledig aangelegd met irrigatiesysteem en verlichtingen.
U kan genieten van de uiterst uitgeruste, moderne keuken met kookeiland en alle elektrische apparaten en badkamers. De airconditioning met airconditioningsysteem (vloerverwarming en gekanaliseerde airconditioning) wordt helemaal voorzien en geinstalleerd.

De prijs is 1.890.000 euro.