Ilse

In juni hebben we onze droomwoning in Spanje gekocht via Anniek Real Adorna van CASA REAL.

Allereerst kregen we tijdens een aangename eerste afspraak uitgebreide informatie over het kopen van een woning in Spanje: de fiscale aspecten, de verschillende stappen die doorlopen worden, het financiële, kortom alles kwam aan bod.

Daarna volgde een bezichtigingsreis (samen met mijn vader), die door Anniek tot in de puntjes voorbereid was: op basis van onze wensen werden een aantal panden geselecteerd, die we dan ter plaatse bezocht hebben.

Deze reis was zeer aangenaam, en er was ook op tijd en stond mogelijkheid tot een hapje en een drankje om de plaatselijke barretjes en restaurantjes te leren kennen. We reden ook rond in de streek om te kijken welke plaatsen ons het meest konden bekoren.

Uiteindelijk hebben we de woning van onze dromen gevonden en we werden bij de aankoop heel goed begeleid door Anniek: ze bracht ons in contact met een advocatenkantoor in de regio, dat voor de verdere afhandeling van de aankoop zorgde en ons in de toekomst nog zal bijstaan bij een aantal praktische zaken zoals onder andere het aanvragen van een NIE-nummer, aansluitingen van elektriciteit en water, enzovoort.

De aankoop werd de laatste dag van onze reis beklonken met een heerlijk diner in één van de beste restaurants van de streek!

Ook nu staat Anniek ons nog bij, onder andere bij de contacten met het advocatenkantoor, de bouwpromotor, meubelzaken voor de inrichting van onze woning, enzovoort. Met al onze vragen kunnen we steeds bij haar terecht!

Eind januari zal onze woning opgeleverd worden en we kijken er al enorm naar uit om er met ons gezinnetje voor de eerste keer naartoe te kunnen gaan.

Ik zou iedereen aanraden om met CASA REAL in zee te gaan: we werden enorm goed en heel professioneel begeleid door Anniek, zowel voor, tijdens als na de aankoop!