Cindy & Sven

Na een paar mailtjes heen en terug met Anniek, besloten wij toch om nog in volle corona tijd (dec 2020) op plaatsbezoek te gaan naar Zuid-Spanje. Anniek stond ons ’s avonds op te wachten aan het vliegveld en om elkaar beter te leren kennen zijn we op restaurant geweest.

Voor ons was het een grote zoektocht daar we meer dan 10 projecten geselecteerd hadden om te gaan bekijken. Voor Anniek waren wij waarschijnlijk moeilijke klanten 🙂
We wisten niet goed welk budget we wilden besteden en ook niet waar…. dus dan blijft er heel veel te zien volgens de immomarkt. Maar Anniek heeft alles in goede banen geleid. Ze is ons iedere dag komen ophalen aan het hotel om gans de dag bezichtigingen te doen. Gelukkig op tijd en stond een hapje en een drankje.

Algauw kwamen we tot de constatatie dat we geen appartement zouden nemen daar wij 3 tieners hebben en de keuken/leefruimte overal te klein was. Ook de optie zeezicht hebben we hierdoor laten varen.
Uiteindelijk zijn we terechtgekomen op de prachtige locatie van LA FINCA GOLF. Hier ervaren we de rust van de natuur (citrus/appelsien boomgaarden) en het mooie landschap van de golf en het zicht op de berg waar de zon ondergaat. Het heel gezellige clubhuis en het schitterende restaurant. Ook gaan ze nog uitbreiden met een bodega en extra mediterraans restaurant dus er zijn nog groeimogelijkheden.
De natuur hebben we thuis ook rondom ons en dit bleek toch belangrijker te zijn dan de zee, maar natuurlijk is het maar 15min rijden en dan ben je aan zee of in de drukte dus zo hadden we het allebei.

In februari ’21 hebben we de compromis getekend en ons voorschot betaald en zo kon de bouw starten. Ook had Anniek ons in contact gebracht met een goed advocatenkantoor. Ons geld werd ook gewaarborgd en dat is toch héél wat want je legt je geld en vertrouwen in 1 iemand en moet dan echt erop vertrouwen dat alles goed komt. Casa Real en Anniek begeleiden gans het traject.

Ons project moet nog opgeleverd worden, dit is voorzien tussen april / juni 2022 dus wij gaan daar in augustus onze familievakantie gaan doorbrengen. Wij zijn dus in héél blijde verwachting. No Pressure maar moet klaar zijn hé 🙂
Ondertussen houden we regelmatig contact met Anniek via Whatsapp en ze antwoord op alle vragen hoe onnozel die soms ook zijn. Ook hebben we al verschillende trips naar ginds gedaan om de werf op te volgen en de streek beter te leren kennen. Als Anniek toevallig in Spanje is als wij een werfbezoek brengen dan spreken we altijd af. Als er moet bemiddeld worden tussen de bouwheer en we geraken er niet uit dan schakel ik Anniek in dan mengt ze zich in het mailverkeer of gaat ze hen ter plaatse opzoeken. Tot nu toe verloopt alles héél vlot en we hopen dat dit zo blijft en dat we inderdaad ons familievakantie in augustus in ons eigen huis onder de Spaanse zon kunnen doorbrengen.

Merci Anniek van Cindy & Sven en de kinderen.

Xxx