Dromen Na Corona. Een beetje geschiedenis en een persoonlijke aanbeveling van CASA REAL

Dromen Na Corona. Een beetje geschiedenis en een persoonlijke aanbeveling van CASA REAL

20/04/2020

Mijn mama, Liliane Van Den Heuvel, was pionier in verkoop vastgoed Spanje.

Meer bepaald was de eerste aannemer waarmee ze werkte, de familie Quesada. Nu bekend als Euromarina.

Sinds 1972 een toonaangevend referentiemerk in de Spaanse mediterrane vastgoedsector. Het bouwen van woningen van de hoogste kwaliteit, ondersteund door een breed en erkend prestige zowel nationaal als internationaal is hun kenmerk. Meer dan 30.000 woningen op hun palmares die hun knowhow bevestigen gedurende al deze jaren.

Deze aannemer, een familiebedrijf van meer dan 40 jaar ervaring,  is een gevestigde waarde die al zo lang met succes mensen gelukkig maakt met een vaste residentie of een 2de verblijf in Spanje.

Hun sterkte ligt erin, dat ze belang hechten aan infrastructuur, een omgeving waar uw dagdagelijkse leven comfort biedt met en waaier aan services rondom alle projecten. Residentiële buurten met een centrum waar een heel jaar door leven is, een prestigieuze golf, aquapark en een hotel, maken zij het plaatje compleet.

Vlakbij stranden en steden. Een gevoel van thuis zijn met de luxe dat het mediterrane klimaat te bieden heeft.

Bovendien kunnen we rekenen op een firma die er altijd zal zijn met na service. Een geoliede machine die al zo lang bestaat, dat we met zekerheid de toekomst van onze klanten kunnen garanderen.

Een breed aanbod over de hele Costa Blanca en Mar Menor waar iedereen wel iets in kan vinden om zijn persoonlijke Spaanse droom te verwezenlijken.

 

De mening van de Spaanse vastgoed specialist: een firma waarop je kan bouwen, vertrouwen en waarmee wij, bij CASA REAL, heel graag samenwerken. Contacteer ons voor meer info over de verschillende nieuwbouwprojecten in aanbieding en de speciale promotie campagne tijdens deze uitzonderlijke periode.

Like onze pagina op Facebook Deel dit bericht op Facebook