Diensten

Gratis Aankoopbegeleiding van A tot Z

Wil u een tweede woonst kopen in Spanje aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almeria? Zonder uw tijd te verdoen met websites of met makelaars waar u zich niet helemaal goed bij voelt? Zonder zorgen of slapeloze nachten?

We informeren u graag in alle openheid.

We bieden u professionele aankoopbegeleiding van a tot z. Zowel voor, tijdens als na het hele aankoopproces.

Bij Casa Real vinden we woningen voor elk budget, klein of groot.

We kunnen u een uitgebreid aanbod aanbieden dankzij onze partnerships met meerdere bouwpromotoren. Zo kan u in alle vrijheid kiezen welke woning het best bij u past. Iedereen is immers uniek. We hebben ook partners in andere domeinen zoals notarissen, advocaten, verhuurkantoren, … die u vrijblijvend en in alle vertrouwen kan contacteren.

De aankoopbegeleiding verloopt in de volgende stappen:

  • Kennismaking en bespreking van wat u zoekt
  • Voorstelling van een aantal woningen die voor u interessant zijn
  • Bezoek ter plaatse (2 of 3 dagen). In deze op maat uitgestippelde reis kan u uw droompanden bezoeken en evalueren, en genieten van de omgeving en de lokale gastronomie.
  • Reservatie van uw droomwoning, bezoek aan advocaat en advies over alle fiscale en administratieve zaken
  • Hulp bij inrichting (optioneel), aansluitingen, zonnewering, aanleg tuin, kortom: alles wat u nodig hebt om in uw huis in te trekken, en de opvolging van al deze aspecten doen wij ook voor u!
  • Indien u uw huis later wil verhuren, brengen wij u in contact met een verhuurfirma en/of zorgen wij voor een sleutelbeheerder, zodat uw woning gepoetst is wanneer u komt of uw tuin kan laten onderhouden.
  • Nazorg en support: wij staan steeds ter uwer beschikking voor al uw vragen of wensen ook na de aankoop!

Verder geven wij ook graag tips en advies voor de beste restaurants en vrijetijdsbestedingen. We garanderen u altijd een persoonlijke aanpak.

Voor verdere informatie en vragen: contacteer ons gerust! We helpen u zo goed mogelijk verder.

Koop bij ons met een gerust hart en in alle vertrouwen immobiliën in Spanje. We spreken zeer vlot zowel Nederlands als Spaans, en kennen de streek zeer goed.

Wij zijn uw persoonlijke gids voor het zoeken van uw droomwoning aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa de Almeria.

Translate with Google Translate »