Diensten

GRATIS AANKOOPBEGELEIDING VAN A TOT Z

Overweegt u de aankoop van een tweede woonst in Spanje aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almeria? Dan informeren wij u graag in alle openheid zonder uw tijd te verdoen met uren opzoekwerk op onbetrouwbare websites of met makelaars waar u zich niet helemaal goed bij voelt. Spanje is onze passie die wij graag met u willen delen! Bij CASA REAL onderscheiden we ons door onze input, inleving en beleving alsook onze jarenlange ervaring en expertise in Spaans vastgoed. Wij spreken de taal, kennen de omgeving als de onze en we benaderen elke verkoop alsof we zelf zouden kopen.

We bieden u onze professionele, persoonlijke aankoopbegeleiding van A tot Z, door u bij te staan doorheen dit complete traject. Van eerste kennismaking tot ver na de aankoop, kan u rekenen op ons. Onze begeleiding stopt niet bij het zetten van uw handtekening, wij gaan veel verder voor u! Geen loze woorden, maar daden. Wij staan dan ook ter beschikking voor al uw vragen en wensen.

Bij CASA REAL kunnen u een uitgebreid aanbod aanbieden dankzij onze partnerships met meerdere bouwpromotoren. Zo kan u in alle vrijheid kiezen welke woning het best bij u past. Iedereen is immers uniek en op zoek naar zijn of haar persoonlijk plekje. Naar ieders smaak & ieders budget maken wij uw dromen waar. We hebben ook partners in andere domeinen denk maar aan een advocaat, verhuurkantoren, sleutelbeheerders … Ook hierbij kunnen wij u vrijblijvend begeleiden en kan u in alle vertrouwen genieten van deze extra service.

ONZE AANKOOPBEGELEIDING VERLOOPT IN DE VOLGENDE STAPPEN:

  • Kennismaking en aftoetsen van uw persoonlijke wensen in uw zoektocht.
  • Voorstelling van een aantal woningen die voor u interessant zijn aan de hand van uw persoonlijke criteria.
  • Bezichtigingstrip op maat, in deze persoonlijk uitgestippelde reis kunnen we uw droompanden bezoeken en evalueren, ondertussen genieten we van de omgeving en de lokale gastronomie.
  • Hebt u uw droomwoning gevonden? Proficiat! We leggen de reservatie vast en maken een afspraak bij de advocaat voor alle nodige administratie.
  • Aanstellen advocaat, nazicht aankoopcontract, administratieve zaken coördineren tijdens het aankoopproces zijn de volgende stappen die te doorlopen zijn, uiteraard volgen wij dit samen met u op zodat u geen rompslomp hieraan hebt. De info komt naar u toe!
  • Indien gewenst helpen wij u bij de inrichting van uw nieuwe woning, aansluitingen, zonnewering, aanleg tuin, … Alles wat u nodig hebt om in uw nieuwe huis te genieten. Ervaar ons totaalconcept ten top.
  • Indien u uw huis later wil verhuren, brengen wij u in contact met een verhuurbureau en/of zorgen wij voor een sleutelbeheerder, zo is uw woning gepoetst wanneer u toekomt, uw tuin onderhouden of uw zwembad klaar voor een verfrissende duik.
  • Nazorg & support, bij CASA REAL staan wij steeds ter uwer beschikking voor al uw vragen of wensen, ja ook na de aankoop. Mensen gelukkig maken is onze missie!

Spanje is onze passie, die wij graag met u willen delen. Doordat wij bij CASA REAL zelf de taal machtig zijn en de Spaanse gewoontes ons eigen zijn, besteden wij heel veel aandacht aan het wegwijs maken van onze klanten in de Spaanse cultuur. Wij geven dan ook graag tips en advies voor de beste restaurants en vrijetijdsbestedingen, die u op eigen tempo kan ontdekken & ervaren. Plezier gegarandeerd!

Uw droomwoning in Spanje kopen via CASA REAL, is kopen met een gerust hart en in alle vertrouwen! Elke persoon heeft unieke vragen, deze verdienen tijd, aandacht en opvolging. Daar maken wij dan ook graag deel van uit.

ONTVANG GRATIS ONS CASA REAL MAGAZINE: DROMEN VAN SPANJE, LEZEN IN STIJL

Een magazine boordevol interessante informatie alsook super leuke weetjes om zo uw eerste bouwstenen te leggen voor uw Spaanse droom te realiseren.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

CASA REAL ZORGT REEDS MEER DAN 40 JAAR VOOR EEN PERSOONLIJKE BEGELEIDING DOOR MIDDEL VAN EEN BEZICHTIGINGSREIS.

Volledig op maat van uw voorkeuren zorgen wij voor een aangename, ongedwongen zoektocht naar uw paradijs onder de zon. We werken met liefde voor de streek en de mensen, dat is de meerwaarde die CASA REAL wil bieden.