Wilt u een huis kopen in Spanje? U kan op ons rekenen

Volledige aankoopbegeleiding van A tot Z

Bij Casa Real maken we er een punt van u van A tot Z te begeleiden. Uw wens is een huis kopen in Spanje: uw tweede verblijf, uw vakantiewoning, uw droom. Dat doet u natuurlijk niet zomaar. Bij zo’n aankoop komt heel wat kijken en daar loodsen wij u graag door. Overweegt u een huis te kopen in Spanje? Dan komen onze diensten zeker van pas. We bieden u aankoopbegeleiding door het volledige proces. Van het uitspreken van uw dromen tot het krijgen van uw sleutel tot onze service nadat u uw handtekening gezet heeft. Het zijn geen loze woorden, maar onze belofte die we waarmaken met onze daden. Wij staan altijd ter beschikking voor al uw vragen, wensen en bekommernissen.

Een huis kopen in Spanje met zwembad

Ruim aanbod van prachtige panden

Een uitgebreid aanbod zoals dat van ons vindt u niet overal. Wij kunnen dit garanderen dankzij onze partnerships met meerdere bouwpromotoren. Zo kan u in alle vrijheid kiezen welke woning of appartement het best bij u past. Iedereen is uniek en dus is niet zomaar ieder pand geschikt. Uw droomwoning sluit immers naadloos aan bij u als persoon en uw wensen.

We hebben panden naar ieders smaak en budget. Zo maken we iedereen z’n dromen waar. Mooi toch?!

Informatie zoveel als u wilt

Wij informeren u graag in alle openheid zonder uw tijd te verdoen met uren opzoekwerk op onbetrouwbare websites of met makelaars waar u zich helemaal niet goed bij voelt. Spanje is onze passie die wij met veel plezier met u delen.

Casa Real is niet zoals de meeste vastgoedkantoren. We spreken vloeiend Spaans, kennen de omgeving als onze broekzak en benaderen iedere verkoop zoals we dat ook voor onszelf willen. Alleen de beste service is goed genoeg. We nemen de tijd om al uw vragen grondig te beantwoorden, zo kan u altijd een weloverwogen beslissing nemen.

Bezichtigingsreis

Een appartement of huis kopen in Spanje doet u niet van vandaag op morgen. En al zeker niet vanuit je zetel. Wij gaan op zoek naar de perfecte match voor u. Denken we die gevonden te hebben? Dan organiseren we een tot in de puntjes uitgestippelde reis waarbij we de panden die het dichtst aanleunen bij uw dromen fysiek bezoeken. Zo kan u zelf aanvoelen welk pand het huis, villa of appartement van uw dromen is. Tussen de bezoeken door genieten we van de omgeving en de lokale gastronomie.

Interieuradvies

Een huis kopen in Spanje staat gelijk aan heerlijke temperaturen het hele jaar door. Maar misschien wilt u de zon ook af en toe buitenhouden of uw woning voorzien van een airco? Wij kunnen u helpen bij de inrichting van uw nieuwe (tweede) thuis, maar ook met praktische zaken zoals aansluitingen, zonnewering, tuinaanleg… Bij ons kan u kiezen voor het totaalconcept.

Betrouwbare samenwerkingen

Onze input, inleving en beleving tart alle verbeelding. En daar blijft het niet bij, onze jarenlange ervaring en expertise in de regio zorgen ervoor dat wij nauwe contacten hebben met de aannemers waarmee we samenwerken. We bouwden er doorheen de jaren een vertrouwensband mee op die bij iedere samenwerking verder versterkt werd.

Naast bouwpromotoren hebben we ook samenwerkingen in andere domeinen. Denk maar aan een advocaat, verhuurkantoren, sleutelbeheerders… Wenst u uw pand gedurende een deel van het jaar te verhuren of wenst u juridisch advies? Dan kunnen wij onze partners aanspreken om u van dienst te zijn.

Nazorg en ondersteuning

Het plaatsen van uw handtekening is niet het einde van onze service. Wij blijven steeds tot uw beschikking staan voor al uw vragen. Mensen gelukkig maken is onze missie!

Voelt u het kriebelen om een huis te kopen in Spanje?

Dat begrijpen we helemaal. Uw droomhuis in Spanje kopen via Casa Real, is kopen met een gerust hart en in alle vertrouwen. Elke persoon heeft unieke vragen en elk van deze bekommernissen verdient tijd, aandacht en opvolging.

ONTVANG GRATIS ONS CASA REAL MAGAZINE: DROMEN VAN SPANJE, LEZEN IN STIJL

Een magazine boordevol interessante informatie alsook super leuke weetjes om zo uw eerste bouwstenen te leggen voor uw Spaanse droom te realiseren.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

CASA REAL ZORGT REEDS MEER DAN 40 JAAR VOOR EEN PERSOONLIJKE BEGELEIDING DOOR MIDDEL VAN EEN BEZICHTIGINGSREIS.

Volledig op maat van uw voorkeuren zorgen wij voor een aangename, ongedwongen zoektocht naar uw paradijs onder de zon. We werken met liefde voor de streek en de mensen, dat is de meerwaarde die CASA REAL wil bieden.