Bezichtigingsreis

CASA REAL UW PERSOONLIJKE GIDS BIJ HET ZOEKEN VAN UW DROOMWONING IN SPANJE

 

Deze driedaagse is een reis in een ongedwongen sfeer, doch zeer intensief. Wij stemmen deze op maat af, we bezoeken de verschillende projecten en dompelen u onder in de Spaanse cultuur. Stel je hart open en laat de magie van CASA REAL je betoveren, verliefd worden & innerlijk thuiskomen in jouw unieke droomwoning.

 

“ELKE PERSOON HEEFT UNIEKE VRAGEN, DEZE VERDIENEN TIJD, AANDACHT EN OPVOLGING”

Een huis kopen in Spanje met zwembad

De beloofde persoonlijke begeleiding van CASA REAL begint reeds hier. Vooraf organiseren we en uitgebreid kennismakingsgesprek, zodat we elkaar leren kennen en aftoetsen wat u precies zoekt. Aan de hand van deze informatie kunnen we beginnen een uitgestippelde belichtingsreis voor te bereiden. Wij zorgen voor de boeking van de vlucht, reservatie hotel, prospectietour en retourvlucht. De eerste stappen richting uw droomwoning zijn gezet! De juiste begeleiding vinden, de persoon waar u een klik mee voelt, is de eerste stap in uw zoektocht. Met deze persoon bouwt u van in het begin een vertrouwensband op wat zeer belangrijk is bij de beslissing van deze belangrijke stap in uw leven. Iemand waar u op kan leunen en bouwen en uw aanspreekpunt is vanaf deze kennismaking.

Op het uitgekozen tijdstip vertrekken we op onze ontdekkingsreis. CASA REAL heeft een programma uitgestippeld waar we samen bezoeken brengen aan de projecten, volkomen aangepast aan uw wensen en noden. Op een gepassioneerde tour, schenken wij veel aandacht aan de verschillende mogelijke locaties die bij u passen, op uw ritme. Wij gaan deze tot in de details ook toelichten en de voor- en nadelen ervan opsommen. Dit is uiteraard iets zeer persoonlijk, maar wij zijn graag transparant en open hierover. Daarnaast maken we u wegwijs in de prachtige streek en genieten we van de Spaanse gastronomie. U hoeft werkelijk aan niets te denken, genieten is hier de boodschap.

U kan rekenen op een professioneel en betrouwbaar advies, en bovenal een persoonlijke begeleiding om zo de juiste beslissing te maken voor uw investering in Spanje. Zonder kopzorgen!

WENST U DADELIJK EEN AFSPRAAK OM DIT TE BESPREKEN?
LAAT HIER UW GEGEVENS ACHTER

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder