Zoek je droomwoning

Elke persoon heeft unieke vragen, deze verdienen tijd, aandacht en opvolging. Geen routine, wel een luisterend oor en advies over de locatie die u echt verkiest en bij u past! Droomhuis kopen in Spanje? Wij organiseren infomomenten op kantoor of bij u thuis!

Zonder zorgen vastgoed kopen in Spanje!

Maak kennis met CASA REAL op onze info avonden

Actie! Win een kist exclusieve Spaanse wijn, overhandigd op onze infodag op zaterdag 24.02.18 door onze gastvrouw, Loes Van Den Heuvel.

Tijdens onze info dagen of avonden verwelkomen wij u graag in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje in Spaanse stijl.

Wij zijn geen voorstander van groepsessies, want onze aanpak is PERSOONLIJK, OP MAAT en wij nemen de tijd om individueel samen te zitten voor een gesprek. Zo kunnen wij rustig op al uw vragen ANTWOORDEN. Tegelijkertijd hebt u de kans om kennis te maken met onze allernieuwste projecten op de mooiste locaties aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almeria. Wij lichten u tevens in over de hele procedure en de fiscaliteit.

MET CASA REAL WERKEN, VOELT AAN ALS ‘’THUIS’’KOMEN.

Wij zien u graag tijdens onze volgende infodag: zaterdag 24.02.18 doorlopend vanaf 10.00 hr

Afhankelijk van de inschrijvingen, delen wij de exacte locatie nog mee  Succesverhalen

  Ontvang gratis ons CASA REAL magazine: Dromen van Spanje, lezen in Stijl

  Een magazine boordevol interessante informatie alsook super leuke weetjes om zo uw eerste bouwstenen te leggen voor uw Spanje droom te realiseren.

   Ontdek Casa Real met Loes Van den Heuvel

   Translate with Google Translate »