100% veilig kopen

CASA REAL BIEDT U 100% JURIDISCHE VEILIGHEID EN TRANSPARANTIE BIJ HET KOPEN VAN UW WONING IN SPANJE

 

 

Wij werken enkel met hoogaanstaande aannemers samen op een transparante manier. De meeste van deze aannemers hebben decennia ervaring en zijn gevestigde waardes in de markt. Elk van hen heeft, eigen architecten, een eigen boekhouding en een eigen after sales departement, waar wij steeds voor al uw vragen terecht kunnen voor meer informatie of updates.

Bovendien worden, vooraleer we overgaan naar het eigenlijke compromis, alle koopopdrachten vooraf onderzocht door een advocatenkantoor.

image2

Zo kijken deze advocaten na of het pand vrij van lasten is. Zij vertegenwoordigen u ook bij de notaris. Die is dan weer verantwoordelijk voor de eigendomsoverdracht, voor de registratie van het pand en voor de inschrijving ervan in het kadaster.  Bij de ondertekening van het koopcontract, worden de te betalen schijven vastgesteld. Onze advocaten zorgen ervoor dat u voor elke betaalde som een bankgarantie krijgt. Zo is de transactie 100% veilig.

Ook helpen zij u bij het aanvragen van een NIE nummer, dat in Spanje verplicht is wanneer u eigenaar bent van een woning. Verder begeleiden wij u bij het openen van een bankrekening, die hebt u nodig voor de domiciliëringen van alle facturen die te maken hebben met de verworven woning.

Om het eenvoudig te maken, kan u bij notariële akte een volmacht verlenen aan uw advocaat. Zo kunnen zij in uw naam alle transacties uitvoeren, zonder dat u telkens aanwezig moet zijn. De advocaten controleren alles zeer nauwkeurig en zorgvuldig. CASA REAL volgt uiteraard de gehele communicatie mee op voor u!